SPECIALISATIEWORKSHOP
VORIGE LEVENS SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN

Algemene informatie
Het menselijk energieveld is één grote archiefkast waarin alle informatie opgeslagen ligt met betrekking tot ervaringen uit het verleden, heden en nabije toekomst. En dat gaat verder dan dit leven. In deze specialisatieworkshop wordt contact gemaakt met (oude) celherinneringen uit eerdere tijden en realiteiten, die invloed hebben op de wijze van handelen in het hier-en-nu en de basis vormen voor belemmerende patronen. Er worden zowel systemische als energetische oefeningen aangereikt en vaardigheden getraind die het enerzijds mogelijk maken om te onderzoeken welke rol de betreffende ervaringen in iemands huidige leven spelen en anderzijds behulpzaam zijn om de benodigde transformatieprocessen in gang te zetten zowel bij je jezelf als ook bij anderen. Dit alles met als doel dat de energie weer vrijelijk kan gaan stromen.  


Aan de orde komen: 
- het energetisch waarnemen van vorige levens en het maken van een vertaling naar de betekenis hiervan voor het hier-en-nu
- het transformeren van oude celherinneringen met behulp van een innerlijke reis eventueel ondersteund met energetische intentiedragers en remedies
- het maken van opstellingen met elementen uit een vorig leven om patronen te doorbreken en de balans de herstellen in het huidige leven.


Doelgroep
Deze specialisatieworkshop is bedoeld voor coaches, managers en therapeuten die benieuwd zijn naar de betekenis en doorwerking van vorige levens in dit leven en de behoefte hebben om oude belemmerende ervaringen te transformeren bij zichzelf en in de begeleiding van anderen. Het heeft de voorkeur dat de deelnemer bekend is met het waarnemen van energie en/of familie- en organisatieopstellingen.  

Locatie
De specialisatieworkshop wordt gegeven door Nienke Binkhorst en vindt plaats in de trainingsruimte van Coach-Inn, Het Bolwerk, Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort. De cursustijden zijn van 10.00 tot ca.17.00 uur. Tussen de middag wordt een lunch verzorgd. 


Detail informatie

Trainingsdata   Aantal deelnemers
(maximaal)
Prijs  part. incl. BTW, voor bedrijf excl. BTW (€) Deel
nemen
Vragen

7 februari 2018
14  € 195 aanmeld formulier Voor vragen 033-4451480 of mail

Terug naar overzicht workshop, trainingen en opleidingen