VERDIEPING- EN TRANSFORMATIEDAGEN

Algemene informatie
Deze workshopdagen, die circa één keer per kwartaal gegeven worden, zijn bedoeld voor mensen die een basisopleiding organisatie- en familieopstellingen (zoals de training Coach-Inn-Systemen) en/of een training energie- waarnemen (zoals de training Vraaggericht Energie Waarnemen) gevolgd hebben.
Tijdens deze dag is er geen vast programma, maar wordt de inhoud en het verloop bepaald op basis van de actuele vragen en wensen van de deelnemers. Enerzijds gaat dit over het oefenen van vaardigheden met betrekking tot systemisch werk en energetisch waarnemen. Anderzijds is er ruimte om persoonlijke vragen in te brengen en uit te werken die om transformatie vragen. Er is dus sprake van een tweeledig doel en jij bepaalt zelf waarvoor je komt: het verdiepen en verbreden van kennis, attitude en skills in de genoemde werkvormen, het bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei of een combinatie van beiden. De dagen kennen een creatief, experimenteel, systemisch, energierijk en ook verdiepend karakter.  
 
Doelgroep
Deze verdiepingsworkshop is bedoeld voor mensen die een basis opleiding opstellingen en/of energie waarnemen gevolgd hebben en de behoefte voelen om hun kennis te verdiepen en/of deze methodieken te gebruiken om eigen vraagstukken te transformeren. Er wordt uitgegaan van een actieve bijdrage van de deelnemers zowel in het begeleiden van opstellingen, het lezen van energie en het inbrengen van casuistiek.
 
  
Locatie
De cursus wordt gegeven in de trainingsruimte van Coach-Inn
Het Bolwerk, Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort. De workshoptijden zijn van 10.00-17.00 uur.

Detailinformatie
Data Aantal deelnemers
(max.)
Prijs met lunch
incl. BTW
voor
particulieren
en excl.
voor
BTW-plichtige klanten
(€)
 Inschrijven
Vragen
20 april 2018 14 € 150 aanmeld formulier Voor vragen: 
033-4451480 ofinfo@coach-inn.nl
16 november 2018 14 € 150 aanmeld formulier Voor vragen: 
033-4451480 ofinfo@coach-inn.nlTerug
 naar overzicht workshop, trainingen en opleidingen